top of page
Praktische informatie

Werkwijze 

Therapie begint met een intake. Daarin brengen we in kaart hoe het nu gaat en wat je nodig hebt. We stemmen de werkwijze af op jou persoonlijke proces en volgen jouw tempo. Na de kennismaking ontvang je een behandelplan, dat we later in het traject zullen evalueren. Met jouw goedkeuring, is er contact met je huisarts en eventuele andere behandelaren.

Locaties 

We maken gebruik van twee locaties. Beide locaties hebben hun eigen mogelijkheden. Therapie met paarden vindt uitsluitend op de locatie in Dalfsen plaats. Beeldende therapie vindt plaats in Zwolle.

Locatie Dalfsen

Locatie Zwolle

Kleding 

Therapiesessies met paarden/honden vinden grotendeels buiten of in een onverwarmde ruimte plaats. Houdt rekening met het weer en draag en draag zo nodig waterdichte en warme kleding. Houdt er rekening mee dat je kleding vies kan worden. Denk bij mooi weer aan voldoende bescherming tegen de zon. Stevige schoenen zijn verplicht (geen slippers/sandalen).  Voor beeldende therapie geldt eveneens dat kleding vies kan worden, er kunnen bijvoorbeeld verfvlekken in komen.

bottom of page