Praktische informatie

Veiligheid 

Tijdens coaching en therapie met paarden doe je verschillende activiteiten met of bij de paarden. Alle activiteiten vinden plaats naast de paarden, dus nooit óp een paard. Je hebt geen ervaring met paarden nodig. De coach/therapeut waarborgt tijdens de sessies jouw veiligheid en die van de paarden.

Ook voor beeldende therapie en therapie met honden, is geen ervaring nodig.

Kleding 

De coach- en/of therapiesessies vinden grotendeels buiten of in een onverwarmde ruimte plaats. Houdt rekening met het weer en draag en draag zo nodig waterdichte en warme kleding. Houdt er rekening mee dat je kleding vies kan worden. Denk bij mooi weer aan voldoende bescherming tegen de zon. Stevige schoenen zijn verplicht (geen slippers/sandalen). 

Werkwijze 

Therapie begint met een intake. Daarin brengen we in kaart hoe het nu gaat en wat je nodig hebt. We stemmen de werkwijze af op jou persoonlijke proces en volgen jouw tempo. In de eerstvolgende sessie ontvang je een behandelplan, dat we later in het traject zullen evalueren. Met jouw goedkeuring, is er contact met je huisarts en eventuele andere behandelaren.

Locaties 

We maken gebruik van twee locaties. Beide locaties hebben hun eigen mogelijkheden. Therapie en coaching met paarden vindt uitsluitend op de locatie in Dalfsen plaats.

Locatie Dalfsen

Locatie Zwolle

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel

© 2019 - Praktijk voor Non-Verbale Therapie - Algemene voorwaarden & Privacyverklaring